i skolan

Hejsan alla glada:)
Denna dagen började inte bra.. Moppen cpade så mamma blev tvungen att köra mig. Sedan så komm jag till skolan en halvtimme försent.. Men men det gjorde inte mig något, eftersom att vi har samling i en halvtimme på morgonen och där gör vi ändå inget.. Men men idag skall jag rida (<3) sedan skall jag på bio med LIN (<3). Vi skall se någon film som jag inte kommer ihåg vad den heter. Men ja, nu skall jag inte göra såmycket kommer väl att sitta vid datan jättelänge eftersom att lärarna inte märker något ändå.. Men ja.. Jag får ´skriva mer sedan när jag kommer på något medans jag sitter vid datan eller när jag kommer hem. 

Vad skall ni göra idag?

Bill<3
 

hemma igen.

Ja då var man hemma igen. Ja efter att jag hade jobbat hemma åkte jag tillbaka till skolan och var med till samlingen, vi her en sådan regel i skolan men det är verkligen helt hopplöst... Men men efter det åkte  jag till försammingshemmet och var konfirmations ledare tsm Lin mycket trevligt. Stannade efter det kvar på fshemmet eftersom att det är café grej efter. Alla är verkligen underbara där eller ja dom som jobbar. HAHA^^. Något annat då.. Jag är LEDIG måndag och tisdag :) men skall nog vara på Torås hoppas jag :) Men men ni får mer blogg i morgon.
Ha en trevlig kväll!

Vad har ni gjort i dag?


<3...

Paramore- misery Business!

Tokio Hotel<3
 

Tokio Hotel<3
 

Bloggar igen!!

Hejsan alla igen!
Har inte kunnat blogga på jättelänge eftersom att datan har haft virus och såa har det tagit jätte lång tid för att få den som normal igen. Men men hur har ni hafte det ?
Jag har hafte fullt upp med hästen eftersom att jag tränar nu för att börja komma ut och tävla. PÅ lov veckan gjorde jag inte så mycket ridit och så bowlade jag med Lin. Vi kollade även på fredagen den 13 jävlar vad rädd jag var.. Men iallafall, den 20 februari var jag och mamma på GBG HORSE SHOW hela dagen!! Det var jätte kul och det bästa med hela showen var själklart JAN BRINK OCH BRIAR (<3) dom var fett underbara. Men hoppningen och allt annat var hur roligt som helst så vi bestämmde oss för att beställa bijetter till alla dagar nästa år hoppas bara att det blir så.
Idag skall jag vara ledare, ja just det ja, jag och Lin har börjat på ledarutbildningen som jag kanske har skrivit förut. Jag skall igentligen vara iskolan nu men jag orkade inte jobba där så jag åkte hem och jobbade här istället. Eller ja *jobba*, kollar andra avenyn. Men jag har gjort ett matte tal så lite duktig är jag allt. Jag har typ inget mer att säga men jag hoppas att jag bloggar igen  fast i kväll då:)
 
Men ni får ha det så bra så hörs vi!!

Vad skall ni andra göra i dag och vad har ni gjort under lovet och så:)??
TOKIO HOTEL<3

skola..

Hejsan alla:) Sitter nu på bibblan med Sara<3 Vi gör typ inget^^XD idag hoppas jag att Zchiilä skall med hem för att provrida Trigger. Men hon svarar inte när jag ringer så får prata med henne sedan. 
senare idag skall jag och sara ha idrott, inte så kul, som tur är så skall inte Lionell hålla den.. USCH.. men men . vi bokade två datorer som vi måste lämna om typ 5 min men men jag lovar att blogga mera sedan när jag kommer hem. 

Vad skall ni göra i dag??


Bilden... INGA KOMMENTARER^^XD 

H.E.L.V.E.T.E.

FAN FAN FAN....................
Idag när jag startar datan och skall kolla mail och så. Så är allt borta. Bakrund bilder filmer nerladdnings pogram MUSIK allt....... FAAAAN. jag haaatar denna datan (skall få en ny snart). Jag hade nästan 2000 egenfottade bilder och nästan 1000 Tokio Hotel bilder som jag inte kommer få tillbaka.. Detta kan verkligen göra en på dåligt humör.. Märkte nu att MSN är borta också..

Hoppas eran dag har varit bättre än vad min har:)


F-13

Hejsan alla!!
OKEJ..... min dag har varit bra vaknade med en liten måilla kännsla men den försvan när jag hade vaknat ordentligt.. Bästisen sov ju här i natt och det var fett mys. Igår så bowlade vi och gissa vem som VANNNNNNNN (JAGGG. ) Men i allafall så efter vi hade varit och käkat pomes på trekanten så åkte jag hem och red ut med Monica:) Sedan hade jag blivit övertalad att gå på Fredagen den 13 med Bästis och jag hade ingen aning om vad som väntade.. Det var fett läskig sket nästan på mig:P Men den var bra också. Jag kan ju säga att FOLKET, DENNA FILMEN MÅSTE NI SE!!
I mon blir det gbg:)
Kommer blogga i mon så kolla in här då med!!

Vad har Ni gjort idag ??

YOU MADE MY DAY<33333 ICH LIEBE DICH FÜR IMMER UND EWIG<33

HAHA.. Trööt..

Hejsan alla morgonpigga !!
I går/natt så sov jag och massa andra i stallet. Det var jättekul, vi kollade barnhemet. Fast jag blev mkt besviken på att den inte var så läskig som jag trodde. Men men, idag skall jag inte göra så mycket skall typ bara rida(<3). Men nu skall jag gå och äta frukost. Men vi hörs senare!!

Hur var eran dag igår?

Bill säger I LOVE YOU TOO<33333 SÅ SÖÖTA<3

HALLO!

HEEEJ alla min läsare:):):)

Jag är nog den sämsta människan som bloggar:P HAha men jaja jag skall bättre mig men innan jag glömmer måste jag lägga in dessa videosarna

HILF MIR FLIEGEN<33
 

Stockholm live Johan Glans'!


Blir mer sedan lovar:)

090205

Ojojoj vad jag är dålig på att uppdatera... Skall bli bättre hoppas jag!!
Men idag har jag inte gjort så mycket varit i skolan sedan till konfirmationen och efter det så hjälpte jag till på en franskafton som dom hade i cafet! Det var jättekul i början med sedan blev det ganska trist! Men ja sedan åkte jag hem och gick till min underbara och mycket saknade ALLADIN<333

Vad har ni gjort idag?


LOVE<3





hola

Hejsan:)
Hoppas ni som kollar gillar min blogg :) Ni kan la skriva en kommentar och säga vad ni vill att jag skall skriva om så det blir lite mer intressant. Så att ni kan säga vad alla som inte kollar missar^^XD

Hur har eran dag varit??

LOVE<33

RSS 2.0