090131

Hejsan!
Idag blir det först rida båda ponnysarna (underbart<3) och sedan fort i i duschen, fixa håret och välja kläder för man skall ju på bio med den bästa LIN och SABINA:) Kommer skriva om filmen sedan:)
Ha en riktigt bra dag!!


Vad skall ni andra göra idag då?


090130

Hejsan alla!
Hur är det med er? med mig är det så där tror jag har feber fortfarande. Men men man skall inte klaga för jag får deika massa onyttig festis. HAHA^^. Men idag skall jag bara ligga framför tv:n och kanske gå och rida (vet ej om jag får rida för mamma). Igår var jag mycket sämre. Låg bara på soffan och hade en massa feber tror jag. Inte kul...
Ni som kollar min blogg, skulle inte ni kunna reklama mig så att jag får några mer bevakare/läsare.
Jaja nu skall jag kolla klart på Harry Potter 3.  Men ni får ha det bra!!

Kramar!!

Här har ni halva mig som hoppar grannens ponny Trigger!

090128

Hejsan alla FRISKA människor...:)
här hemma ligger jag och är sjuk sjuk sjuk.. tyck synd om mig... Men men denna dagen har gått fort och jag har bara kollat film och ridit. Skall vara hemma i morgon med för att orka med Konfirmationen. Någon som har någon bra film? Skriv en kommentar isåfall. 

Har ju bara bloggat om hur min dag har sett ut och vad som händer omkring mig men idag tänkte  jag också skrva om MIG. HAHA^^ ja asså skriva om mig och så där, vad jag gillar och vad jag inte gillar och så där!! Hoppas det skall bli kul att läsa!:
Okej.
Jag heter Malin och är 15 år och 1,73 cm lång och väger mycket. Har ingen lusta att gå in på vikt för att jag har massa problem med att förstå vad jag väger.Är vegeterian med!.. Men i alla fall. Jag har en egen ponny som heter Alladin och är en korsning av New Forest och Whelch Cob. Han är 5-6 år och brun samt att han är importerad från Danmark. Jag ÄLSKAR ALLADIN mest av allt i hela världen. I min familj är jag yngst. Har en storebror som är 18 (19 i februari) Mamma som är 43 (fyllde i januari) och Pappa som är 46 (47 i mars). Har även två katter som har hängt med sedan jag var 5 år. Går i grundskolan (8, gick om femman). Några som har otroligt stor plats i mitt hjärta ärTOKIO HOTEL. Jag har älskat Tokio Hotel sen första gången jag hörde dom (agusti 2007). Dom betyder så otroligt mycket för mig och deras musik är guld och örongodis'! Någon som betyder mycket för mig (fast inte lika länge som Tokio Hotel) är Johan Palm från idol. Jag älskar han och Tokio Hotel obeskrivligt mycket (Men ALLADIN vinner haha^^) Så nu vet ni lite mer om mig:).
Hoppas ni gilla't.

Ha det bra:)!!
MY LOVE<3

haha^^XD

Oj oj oj vad jag har skrattat i dag. TACK Helena och Katja! 
Det vi skratta åt var typ rullband och docktor mugg. HAHA^^XD Men men förutom det har min dag varit bra jävligt seg bara. Skall snart ut och rida nu:) asså det finns ingen som kan göra en på bättre humör än MIN ÄLSKADE ALLADIN<3

Hur har eran dag varit idag?

Lovade Zchiilä att lägga ut denna så varse:P


HAHA^^

idag..

Hejsan alla GLADA OCH TREVLIGA bloggläsare:)
Idag har jag inte gjort så mycket. Sålde gt (som gick ganska bra!), sedan kollade jag några filmer med Mamma och Pappa (bla 2- Irene Huss filmer och Mamma mia:) ) Sedan ringde Lin och vi åkte in till kba och fikade. TREVLIGT TREVLIGT.! Sedan åkte jag hem och gick till min underbara ponny<3 Och nu sitter jag här i pjamasen och skall snart sova!

Hur har eran dag varit i dag då:)?



Det var väldigt längesedan jag laddade upp bilder på
JOHAN<3 Så jag gör det nu:)


Johan<3


Friday i'm in Love<3


Free Falling<3


Nej nu får ja sluta innan jag börjar gråta pga minnen:P <3

film

Hejsan alla.
Idag har det inte hänt sådär jätte mkt har sålt gt, varit och köpt present till mamma, ridit och kollat film med kajsa:) Det har varit en kul dag men nu är jag jättetrött så jag skall sooova nu. Vi hörs i mon!

Vad har ni haft för er idag?

PS: förlåt för världens sämsta blogginlägg.. Lovar att bli bättre:)

Ni får en underbar Bild på våran ÄLSKADE BILL istället :)<3


såå trööt

idag har det varit en riktigt seg dag. I skolan var alla lärare helt fuck off vimsiga och ja allt var upp och ner. Sedan när man kommer tll konfirmationen (är ledare där) blir det absolut inte bättre pga en viss person. Men jaja det ar sjukt trevliga människor som var i cafet sedan och det var ju bra. Sedan gjorde ALLADIN min dag igen bara för att han är bäst i världen:)<33

Hur har eran dag varit?

KRAM!!

B&B- Chocolate Fudge Brownie

För första gången i mitt liv har jag ätit Ben & Jerrys Chocolate Fudge Brownie. Det var inte den bästa jag har smakat men den var god!!



Skola..

Sitter nu i skolan och har SO-lektion. Vi har ett ganska roligt projekt nu som heter Jag om tio år. Så det går ganska bra för mig tror jag. Idag skall jag till cafet och kolla när jag skall jobba där. Sedan skall jag hem och rida!! Blev inget långt blogginlägg idag men det kommer kanske ett i kväll igen.
Ha det bra så hörs vi!! 


inga beställda skor..

Hej alla har varit dålig på att blogg nu det senaste... sorry..
Men jag sa ju i något inlägg här neranför att jag hade beställt ett par skor från H&M men det blir inte dom. Hittade ett par andra fån bianco och dom vår så mycket finare så det fick bli dom i stället.
¨Vad har ni andra gjort i dag då??¨¨




SKOR SKOR SKOR.

Min nya kärlek inom kläder accensoarer skor och så är SKOR. Idag beställde jag ett par snygga skor från HM bild finns längre ner. Jag och Anna skall in till GBG nästa helg och då är det SKOR SKOR SKOR!. Hoppas jag hittar några snygga och bekväma..
Idag har jag sålt gt och ridit ALLADIN<3 och Trigger. Red trigger för att Monica är kraftigt förklyld.
(Trigger är min grannes Ponny.)
Vad har ni andra haft för er idag och igår??


Här har vi mina nya.

en bild på TH behövdes tyckte jag.<3

kläder.

Hejsan på er alla blogg glada.
Hoppas eran dag var bättre än min. Först åker jag till skolan och stanar där i en halv timma sedan bestämmer jag mig för att jobba hemma. Åkte hem kollade Sex And The City och gjorde klart svenskan. Sedan åka tillbax till skolan och vara med på samlingen. Åkte sedan till konfirmationen och var ledare vilket var roligt på det sättet att jag fick träffa Lin och alla andra och fick MASSA kläder av Lin bl a en Tokio Hotel tröja (som jag inte hade. Hon köpte den i thailand). Det dåliga var bata att den nya pedagogen som har fått jobb där var nästan AS tråkig... Bilder på det kommer kanske senare. Och nu är jag hemma och skall snart gå till min ÄLSKLINGS ALLADIN:)

Hur har eran dag varit??


jobbar hemma


Sitter just  nu vi min pappas data och kollade igenom bilder hittade denna (ovan) på min underbara Alladin<3.
Här kommer några mer jag hittade.


Jag var rik en gång i tiden.


Bill<3


Tom<3


Gustav<3


Georg<3


snart skola.

då var det snart skola igen.. lovade ju att jag skulle skriva ett inlägg i går kväll men jag var fett trött så jag somnade vid 10-tiden och jag är fortfarande jättetrött. Idag skall jag inte göra så mycket jag skall vara iskolan till tre sedan skall jag hem och skynda mig ner till stallet så att jag kan rida när det är ljust.
Vad skall ni andra göra idag då?
HÖRS SENARE!!

MY LOVE!

skola...

Hejalla morgonpigga:D
Skall snart iväg till skolan tänkte bara skriva lite kort om vad jag gjorde igår:D

IGÅR:
När jag vaknade satte jag mig en stund vid datan för att kolla bloggan:) då är det en anonym jävel som har kommenterat **jävla emo** mm. Så jävla fegt att inte skriva vem det är.. Har tagit bort kommentarerna för jag blir så förbannad på folk som bara kommer för att förstöra eller trycka ner någon..Men ialla fall. Sedan åkte jag iväg till skolan (suck) det var värkligen tråkigt.. Sedan åkte jag hem och tog in min älskade ALLADIN och Trigger:D Gick hem och åt lite sedan ner till stallet för att rida:D Det gick kanon:) Sedan somnade jag redan 10 :D Så jag känner mig ducktig:D:D

Men ni får ha det bra så hörs vi senare idag:D:D

senare idag:)

Ja då bloggas det igen.. Men men nu under denna tiden (eftermiddagen) har jag ridit och varit i kba med LINGOPINGO<3 vi gjorde inte så mkt åt,pratade, träffade glädjedödarna och åkte hem typ men det var mys ändå. jaja nu skall jag vara social och kolla freaky friday för 110 gången.

Vad har ni andra gjort idag då?
Någon som har tips på någon film man kan ladda ner?

Blir 2 bilder på dom underbaraste killarna i världen<3


Idag/igår:)

Igår var jag med UNDERBARA Lin på bio<3 Vi såg Wallander-Hämnden. Den var sjukt bra förutom att vi skrek oss igenom hela filmen. HAHA. Vi mötte några som var helt off typ HAHA. Nej nu var jag kanske elak.

idag  har jag inte gjort så mycket. Sålt GT och skall snart rida:) Någon som har lust att luncha med mig idag??

Let´s Dance:)

Hej alla underbara solstårlar:)


Hoppas det är bra med alla Kollar just nu kollar jag på Let´s dance Har ringt på Blondinbella för hon var sjukt ducktig:) Skall ringa på Bagge sedan också Vilka/vem är eran favorit?

Bilder från idag:)

Här kommer några bilder från idag.

Haha^^  Jag och zchiilä hade fett tråk idag så vi cpade på toan istället



ALLA mina TH-tröjor









Så hoppas ni gilla´t !!

SKOR<3

blivit het fast i dessa<3
http://www.brandos.se/ugg/classic-tall-sand-5279/

Trööt........

Hejsan alla pigga och glada:D
Jag är suppppppper trött.. Min dag har varit onödig.. Skolan skulle kunna ha börjat på måndag men lärarna tycker det är bättre när vi skall gå och lära känna varandra samt kunna respektera.... SOM OM VI INTE HAR GJORT DET 100 gånger ... Jag hatar verkligen skolan pga alla onödiga lärare...


JAJA  nu skall jag snart in i duschen och soooooova:D:D

Vi hörs i mon:D:D
ÄLSKA<33 

Twilight??

Har bara hört bra om denna film så är det någon som har lika stor lust som jag att gå och se den??
Om du vill får du kommentera här nedanför:D(Y)


HAHA vadå TH-freak??


Haha detta var min hobby i går kväll/natt:P<3
Skall snart börja med den andra kudden:D

En underbar video om Bill<3

tisdag 6/1-09 (2)

HAHA:D städade mitt rum och då hittar jag en sån där skvaller tidning typ hänt Bild och så sitter jag där och bläddrar och plötsligt händer det:D:D


KAULITZ TWINS:D<33


BILL<3 (tryck för att få större bild:D)TOM<3 (tryck:D)


tisdag 6/1-09

Asså baajs på vad man kan ha tråkigt vissa dagar:P Men men.. Idag har jag sålt dessa äckliga GT och sedan åkte jag hem:D Lin har ju sovit här så hon hade vaknat så:D Men nu skall jag snart ner till ALLADIN<3 så skall vi ta en långuteritt:D:D

Vad har ni andra haft för er idag då:P??



måndag 5/1-09

Hej alla glada:D:D
Idag har min dag varit seeeg.. Upp vid typ 9.00 och sälja dessa jävla GT. Sedan ringde underbar och frågade om vi skulle leka:D:D<33 Det blev sedan så att jag mockade och Lin var i gbg sedan komm hon och nu skall vi snart sova .. PÖSS PÅ DAGEN:D:D


ALLADIN- ICH - UND - DICH - FÜR - IMMER<333

4/1 -09

LIN FYLLER 16 GRATTIS BBY<333333


Blogg igen:D

JA BLOGGEN FUNGERAR:D:D:D

RSS 2.0